1304582811mjesovitamajkacerka

I përzier – classic

Sigurimi i përzier – classic, gjegjësisht sigurimi i përzier për rast të vdekjes apo të mbijetesës, është forma më e popullarizuar e sigurimit jetësor dhe njëkohësis...

1304582986nezgoda

Aksidenti

Krahas sigurimit jetësor mund të lidhet edhe sigurimi nga pasojat e rastit të fatkeqësisë – aksidentit. Në atë mënyrë krahas kursimit garantohet edhe siguria plotësuese...

1304582893rizikokreditikuca

Riziko – kreditë

Riziko – kreditë, gjegjësisht sigurimi i jetës në rast të vdekjes së shfrytëzuesit të kredisë është lloj i riziko sigurimit të jetës që i garanton pronarit  të po...

04. 10. 2012.

Konferencija o razvoju tržišta životnog osiguranja u Budvi 17. i 18. oktobra 2012. godine

Prva međunarodna konferencija o razvoju tržišta životnog osiguranja: Mogućnosti i izazovi biće održana 17. i 18. oktobra 2012. godine u Budvi, Crna Gora.