Lovcen zivot

Kalkulator životnih osiguranja

Na sajtu Lovćen-životnih osiguranja kao i na sajtu Lovćen Osiguranja AD od 01. maja dostupna je savremena opcija kalkulatora životnih osiguranja

700x300-px-baner-tekst

 

Život je najveća dragocjenost koju imamo a prožet je nizom iznenađenja na koja ne možemo uticati i biti spremni. Živimo ga misleći na sebe, ali i na nama drage osobe koje nas okružuju i do kojih nam je neizmjerno stalo. Određeni događaji tokom života tjeraju nas da preispitamo svoje odluke i ukazuju da konačno shvatimo da je došlo pravo vrijeme da odgovorno planiramo svoju budućnost. Zato smo za Vas osmislili različite proizvode životnog osiguranja.

Sa ciljem da korisnicima omogućimo što bolji uvid u naše proizvode i pružimo sve informacije koje im mogu biti od značaja kreirali smo savremeni kalkulator životnih osiguranja. Od sada, uz pomoć kalkulatora u koji ćete unijeti sve neophodne podatke i odgovoriti na pitanja možete procijeniti visinu iznosa s kojim bi Vaši najbliži bili osigurani u slučaju da se dogodi najgore.

Gubitak člana porodice ne predstavlja samo emocionalni gubitak već i finansijski, a životna osiguranja su upravo tu podrška i oslonac u tim teškim trenucima. Kako bi Vam olakšali da sami procijenite i sagledate sve aspekte osiguranja i zaštite koju ono nudi Vašim najbližima, u procesu donošenja odluke i prikupljana informacija kalkulator životnih osiguranja će Vam biti od pomoći. Takođe, na kraju informacija koje Vam kalukator ponudi pronaćićete i obrazac za kontaktiranje naših zastupnika za prodaju životnih osiguranja, kako biste odmah mogli doboti detaljnije informacije, odgovore na pitanja ili kako biste zakazali sastanak sa zastupnikom.

Vaše Lovćen osiguranje, misli na Vas.